Koosolek: 11. juuli 2009

Heihoo!

Annan teada, et meie järgmine koosolek toimub 11. juulil kell 14.00. Täpsemalt öeldes pole tegu otseselt koosolekuga, vaid lähem pigem pikniku pidama ja ennast mõnusalt tundma. Selle käigus räägime AniMatsurist, mängime, naudime ilma ja seltskonda ning sööme ka midagi ikka 🙂 Oodatud on kõik huvilised. Ei pea olema klubi liige.

Nüüd on selline lugu: kohaks valime traditsiooniliselt Toomemäe.  TÜ peahoone tagant mäest üles, lastepargi kõrval olev koht, kus on ka mõningad pingid. Kui peaks aga juhtuma, et on vihmane või külm ilm, siis koguneme Anne Noortekasse. Kava jääb pmst samaks, kuid ehk avaneb noortekas olles ka võimalus ühiselt animet vaadata. Kui olete kahevahel ilma üle, siis saab alati helistada. Numbri leiate siit.

Mida kaasa võtta? Süüja, juua (mittealkohoolne) ja head tuju. Kel on mõni huvitav mäng välja pakkuda, palun väga.

Kohtumiseni 11. juulil!
Kaia