White Day pidu Tartus 14. märts

Kohtuge Takashiga. Takashi on iga naise unistus - tal on kaks kätt, kaks jalga, juuksed ja ta õpib keskkoolis. Eriti palju kiljumist kuuleb kui tüdrukud saavad teada, et Takashi on kõiges keskpärane - spordis, õppimises ja hobides. Iseloomu on tal vähem kui Ikea riiulil.

Armusid Takashisse? Tahad olla nagu Takashi? Siis on meil pakkumine just sulle (pakkumine on ka teisel juhul just sulle)!

Asashio White Day pidu 14. märtsil algusega 19.00 ikka jälle Nurus (Kastani 38 Tartu). Vanad ja uued mängud, muusika ja üleüldine meeldiv meeleolu! Ootame nii vanu olijaid kui ka uusi tulijaid!

Aga oodake... meil on veel midagi! Tutvuge... Sakuraga! Sakura on kobakäpast tavaline tüdruk, kes ärkab iga hommik liiga hilja, kuid ei märka seda enne poolmagades köögilaua juurde jõudes, kus ta avastab, et on kooli hilinemas, haarab ühe saia hammaste vahele ja jookseb kooli poole! Koolis on tal kaks sõpra, A-chan ja B-chan, kellel on küll Sakurast rohkem iseloomu kuid peale esimest kahte episoodi me neid enam ei näe, sest Sakura peab kogu aja kulutama kenadele poistele, keda tema ümber aina juurde tekib.

Armusid Sakurasse? Tahad olla nagu Sakura? Siis tule Asashio White Day peole, sest just see on koht Takashi olemiseks, Sakura meeldimiseks, Sakura olemiseks, Takashi meeldimiseks, iseendaks olemiseks või iseenda meeldimiseks!

Neile, kel liikemaks makstud, on üritus tasuta, ülejaanud võtku kaasa 2€! Lisaks võtke endale kaasa söök-jook mida peo käigus nosida.

Kui tekib raskusi koha leidmisega, sest nunnud poisid/tüdrukud piiravad teid võite helistada numbril 58 533 580 ja teile saadetakse appi mõni comic relief karakter!

Kohtumiseni!